Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

vlažnost

engleski

Termin
moisture
Opis

perception perception of moisture content of a food by the tactile receptors in the mouth and also in relation to the lubricating properties of the product NOTE Reflects not only the total amount of moisture perceived but the type, rate and manner of release or absorption.

srpski

Termin
vlažnost
Opis

opažanje opažanje sadržaja vlage u prehrambenim proizvodima pomoću receptora dodira u ustima i takođe u odnosu na svojstva natapanja proizvoda NAPOMENA Odražava se ne samo na ukupnu količinu vlage koja se oseća već i na vrstu, brzinu i način oslobađanja ili apsorpcije.

srpski

Termin
vlažnost
Opis

opažanje opažanje sadržaja vlage u prehrambenim proizvodima pomoću receptora dodira u ustima i takođe u odnosu na svojstva natapanja proizvoda NAPOMENA Odražava se ne samo na ukupnu količinu vlage koja se oseća već i na vrstu, brzinu i način oslobađanja ili apsorpcije.

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija