Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

carrier

English

Name
carrier
Description

substances used to dissolve, dilute, disperse or otherwise physically modify a food additive (3.5) or a flavouring, food enzyme, nutrient and/or other substance added for nutritional or physiological purposes to a food (3.4) without altering its function (and without exerting any technological effect themselves) in order to facilitate its handling, application or use.

Serbian

Name
No information
Description
No information

Serbian

Name
носач
Description

супстанце које се користе за растварање, разблаживање, дисперзију или за неку другу физичку модификацију прехрамбеног адитива (_3.5) или ароме, ензима у храни, хранљиве материје и/или другe супстанцe која се додаје у нутритивне или физиолошке сврхе у храну_ (3.4) без промене њене функције (и без било каквог технолошког ефекта) како би се олакшало руковање, примена или коришћење

Related standards

Related ICSs

  • 67.040 - Food products in general