Phone: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Standards sales: prodaja@iss.rs Education: iss-edukacija@iss.rs Information about standards: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Main menu

Радионица: Технике процене ризика у складу са SRPS EN IEC 31010:2019 (практична обука)

Duration: 2 days

Поново организујемо обуку на тему процене ризика, која се у пракси најчешће своди на утврђивање могућности појављивања ризичних догађаја и њихових последица. Овога пута, на захтев корисника, обука се одржава као вебинар у 4 сегмента, 4 трочасовне сесије, дан за даном. На вебинару ћете добити увид у софистициране технике за процену ризика које омогућавају укључивање и других важних елемената за процену ризика, а тиме и већу прецизност. Циљ вебинара је разумевање улоге процене ризика у процесу управљања ризиком. Кроз примере и дискусију детаљно ће бити обрађене три најпознатије и највише коришћене технике за процену ризика.

Теме које ће бити обрађене на вебинару обухватају:

 концепт процене ризика,
 преглед техника за процену ризика,
 избор одговарајуће технике у односу на циљеве процене ризика,
 технике за утврђивање приоритетних акција за спречавање ризичних догађаја,
 технике за утврђивање узрока и последица ризичних догађаја.

Коме је вебинар намењен?

Вебинар је намењен професионалцима који се баве проценом ризика, или желе да стекну знање о методама и техникама за процену ризика, као и свима који се баве квалитетом, здрављем и безбедношћу на раду.

Предавачи су:

Др Драгана Макајић-Николић, доцент на Факултету организационих наука, наставник на предметима: Анализа поузданости и ризика, Управљање ризиком, Управљање еколошким ризиком, Операциона истраживања, Пословна аналитика и оптимизација итд.

Др Петар Павловић, виши предавач на Високој медицинској и пословно-технолошкој школи струковних студија у Шапцу

Мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, руководилац Одељења за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИCC-у, секретар Комисије CASCO, проверавач за QMS.

Зашто и како вебинар?

Током протеклог искуства социјалне изолације изазване пандемијом вируса COVID-19, Институт је организовао велики број вебинара и стекао искуство у њиховом организовању. Сматрамо да се ова обука може веома успешно реализовати и путем вебинара. Пријављени учесници ће након уплате котизације, а дан уочи вебинара, добити подсетник са линком за прикључивање на вебинар са инструкцијама.

Накнада за учешће на вебинару износи 10.922,80 динара и укључује стандард SRPS EN IEC 31010:2019, потврду о похађању вебинара и презентације предавача.

Информације у вези са редовним попустима, који су утврђени према броју и категоријама учесника, проверите у програму вебинара или на тел. 011/3409-340 или 011/3409-388.

Пријавите се за учешће на овом вебинару преко следећег линка:
https://forms.gle/otbTcmUmVeB3dUeUA

Training course dates

Please select the training course you wish to attend from the list below. You can book up to 3 delegates online*

*The stated price is for one person. For organizations that apply for more than two participants for the same training, all participants are granted a discount of 10% of the fee per participant.