Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Onlajn radionica: Tehnike procene rizika u skladu sa SRPS EN IEC 31010:2019 (osnovni nivo)

Trajanje: dvodnevna obuka

Ponovo organizujemo obuku na temu procene rizika, koja se u praksi najčešće svodi na utvrđivanje mogućnosti pojavljivanja rizičnih događaja i njihovih posledica. Ovoga puta, na zahtev korisnika, obuka se održava kao vebinar u 4 segmenta, 4 tročasovne sesije, dan za danom. Na vebinaru ćete dobiti uvid u sofisticirane tehnike za procenu rizika koje omogućavaju uključivanje i drugih važnih elemenata za procenu rizika, a time i veću preciznost. Cilj vebinara je razumevanje uloge procene rizika u procesu upravljanja rizikom. Kroz primere i diskusiju detaljno će biti obrađene tri najpoznatije i najviše korišćene tehnike za procenu rizika.

Teme koje će biti obrađene na vebinaru obuhvataju:

 koncept procene rizika,  pregled tehnika za procenu rizika,  izbor odgovarajuće tehnike u odnosu na ciljeve procene rizika,  tehnike za utvrđivanje prioritetnih akcija za sprečavanje rizičnih događaja,  tehnike za utvrđivanje uzroka i posledica rizičnih događaja.

Kome je vebinar namenjen?

Vebinar je namenjen profesionalcima koji se bave procenom rizika, ili žele da steknu znanje o metodama i tehnikama za procenu rizika, kao i svima koji se bave kvalitetom, zdravljem i bezbednošću na radu.

Predavači su:

Dr Dragana Makajić-Nikolić, docent na Fakultetu organizacionih nauka, nastavnik na predmetima: Analiza pouzdanosti i rizika, Upravljanje rizikom, Upravljanje ekološkim rizikom, Operaciona istraživanja, Poslovna analitika i optimizacija itd.

Dr Petar Pavlović, viši predavač na Visokoj medicinskoj i poslovno-tehnološkoj školi strukovnih studija u Šapcu

Mr Mirjana Mirković-Đorđević, rukovodilac Odeljenja za hemijske tehnologije, poljoprivredu, šumarstvo, bezbednost, životnu sredinu i opšte standarde u ICC-u, sekretar Komisije CASCO, proveravač za QMS.

Zašto i kako vebinar?

Tokom proteklog iskustva socijalne izolacije izazvane pandemijom virusa COVID-19, Institut je organizovao veliki broj vebinara i stekao iskustvo u njihovom organizovanju. Smatramo da se ova obuka može veoma uspešno realizovati i putem vebinara. Prijavljeni učesnici će nakon uplate kotizacije, a dan uoči vebinara, dobiti podsetnik sa linkom za priključivanje na vebinar sa instrukcijama.

Naknada za učešće na vebinaru iznosi 18.000 dinara. U kotizaciju je uračunata cena za onlajn čitanje u periodu od 5 dana standarda SRPS EN IEC 31010:2019 i SRPS ISO 31000:2019.

Prijavite se preko linka: https://forms.gle/MH9khJnkACXRRhJv6

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.