Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Прехрамбени производи – Детекција озрачених прехрамбених производа који садрже кристални шећер применом методе ESR спектроскопије
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Одређивање елемената у траговима – Део 2: Одређивање укупне живе атомском флуоресцентном спектрометријом (AFS) –техником хладних пара после разарања под притиском
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 1: Одређивање броја сулфиторедукујућих Clostridium spp. техником бројања колонија
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 2: Одређивање броја Clostridium perfringens техником бројања колонија
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. – Део 3: Откривање Clostridium perfringens
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Одређивање T-2 токсина и HT-2 токсина у житима и производима од жита за одојчад и малу децу применом HPLC-MS/MS после пречишћавања помоћу SPE
60.60 Стандард објављен
Анализа молекуларних биомаркера – DNK бар-кодирање риба и производа од рибе коришћењем одређених сегмената гена митохондријског цитохрома b и митохондријског цитохрома c оксидазе I
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Одређивање цитринина у прехрамбеним производима помоћу HPLC-MS/MS
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Одређивање остатака пестицида помоћу GC- и LC-MS/MS (SweEt) након екстракције са етил-ацетатом
90.20 Почетак поступка преиспитивања стандарда
Прехрамбени производи – Детекција озрачених прехрамбених производа који садрже целулозу применом методе ESR спектроскопије
60.60 Стандард објављен
Аутентичност хране – DNK бар-кодирање шкољкаша и производа добијених од шкољкаша коришћењем дефинисаног сегмента митохондријалног гена 16S rRNK
60.60 Стандард објављен
Аутентичност хране – DNK бар-кодирање меса добијених од сисара и живине коришћењем дефинисаних сегмената митохондријалног гена цитохрома b и цитохрома c оксидазе I
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Методе откривања ларви Anisakidae L3 у риби и производима од рибе -- Део 1: UV метода са пресовањем
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Методе откривања ларви Anisakidae L3 у риби и производима од рибе – Део 2: Метода вештачке дигестије
60.60 Стандард објављен