Претражите српске, европске и међународне стандарде. Одредите организацију која је доносилац стандарда, изаберите ознаку стандарда или кључну реч и завршите жељену претрагу. Можете додати и фазу у изради стандарда или комитет/комисију која је израдила стандард.
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 1: Метода откривања
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Campylobacter spp. – Део 2: Техника бројања колонија
60.60 Стандард објављен
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje patogene Yersinia enterocolitica
60.60 Стандард објављен
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 1: Метода откривања
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp.– Део 2: Метода одређивања броја
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране — Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Listeria monocytogenes и Listeria spp. — Део 2: Метода одређивања броја
60.60 Стандард објављен
Prehrambeni proizvodi – Određivanje sadržaja nitrata i/ili nitrita – Deo 2: HPLC/IC metoda za određivanje sadržaja nitrata u povrću i proizvodima od povrća
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Прехрамбени производи – Детекција озрачених прехрамбених производа који садрже кристални шећер применом методе ESR спектроскопије
60.60 Стандард објављен
Prehrambeni proizvodi – Određivanje domoične kiseline u sirovim školjkama i ribama i kuvanim dagnjama metodom RP-HPLC sa UV detekcijom
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 1: Одређивање броја сулфиторедукујућих Clostridium spp. техником бројања колонија
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. - Део 2: Одређивање броја Clostridium perfringens техником бројања колонија
60.60 Стандард објављен
Микробиологија ланца хране – Хоризонтална метода за откривање и одређивање броја Clostridium spp. – Део 3: Откривање Clostridium perfringens
60.60 Стандард објављен
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa, korišćenjem RT-PCR u realnom vremenu — Deo 1: Metoda za kvantifikaciju
60.60 Стандард објављен
Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни имунолошким методама – Део 1: Општа разматрања
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 1: Opšta razmatranja
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 2: Celer (Apium graveolens) – Detekcija specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
Прехрамбени производи – Детекција алергена у храни методама молекуларне биологије – Део 3: Лешник (Corylus avellana) – Квалитативна детекција специфичних DNK ДНК секвенци у чоколади методом PCR у реалном времену
60.60 Стандард објављен