Institut za standardizaciju Srbije početkom sledećeg meseca organizuje prvi seminar posvećen najnovijoj verziji ISO 22000. Ovaj međunarodni standard postavlja zahteve za sistem menadžmenta bezbednošću hrane i može ga koristiti bilo koja organizacija u prehrambenoj industriji, bez obzira na veličinu ili na njen položaj u lancu ishrane. Konzumiranje nebezbedne hrane može imati veoma ozbiljne posledice. ISO 22000 definiše šta organizacija treba da učini kako bi demonstrirala svoju sposobnost da identifikuje i kontroliše opasnosti i kako bi se time osigurala bezbednost hrane.
Seminar „Sistem menadžmenta bezbednošću hrane – Novine u SRPS EN ISO 22000:2018“ namenjen je u privrednim subjektima iz oblasti prehrambene industrije i svih pratećih industrija (prozvodnja prehrambene ambalaže, transport, logistika i slično).
Detaljnije možete pročitati na: https://www.iss.rs/rs/pages/page_525.html
Pogledajte i ostale oglašene ISS seminare: https://www.iss.rs/rs/button_98.html