Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

naSRPS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp. — Izmena 1: Proširenje opsega temperatura inkubacije, izmena statusa Priloga D i ispravke u sastavu MSRV i SC podloga

8. 9. 2025.

Опште информације

40.20 Početak javne rasprave   8. 9. 2025.

22. 9. 2025.

srpski

14

E034-9

Životni ciklus

 
1. 10.99 Unet u program rada
 
2. 30.60 Odobren nacrt komisije
 
3. 40.20 Početak javne rasprave
 
4. 40.60 Završetak javne rasprave
 
5. 50.60 Predat na objavljivanje
 
6. 60.60 Objavljen

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se