Koristite sledeći obrazac za pretraživanje po projektima. Unesite Vaše kriterijume za pretragu (pojedinačno ili u kombinaciji) u odgovarajuća polja i pritisnite dugme „Pretraži“.
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija
Mikrobiologija lanca hrane – Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje – Deo 1: Opšta pravila za pripremanje početne suspenzije i decimalnih razblaženja – Izmena 1: Zahtevi i uputstva za upotrebu većeg dela uzorka za ispitivanje kvalitativnom metodom
Mikrobiologija lanca hrane — Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje — Deo 1: Opšta pravila za pripremanje početne suspenzije i decimalnih razblaženja
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) – Deo 1: Metoda upotrebe agara po Berd-Parkeru – Izmena 1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium spp. tehnikom brojanja kolonija
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp. — Izmena 1: Proširenje opsega temperatura inkubacije, izmena statusa Priloga D i ispravke u sastavu MSRV i SC podloga
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp.
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp. i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu