Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Prevod projekta

Koristite sledeći obrazac za pretraživanje po projektima. Unesite Vaše kriterijume za pretragu (pojedinačno ili u kombinaciji) u odgovarajuća polja i pritisnite dugme „Pretraži“.

Pretraži po oznaci i nazivu projekta

Pretražite po fazi

Pretraga po tehničkom komitetu

10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje – Deo 1: Opšta pravila za pripremanje početne suspenzije i decimalnih razblaženja – Izmena 1: Zahtevi i uputstva za upotrebu većeg dela uzorka za ispitivanje kvalitativnom metodom

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane — Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje — Deo 1: Opšta pravila za pripremanje početne suspenzije i decimalnih razblaženja

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) – Deo 1: Metoda upotrebe agara po Berd-Parkeru – Izmena 1

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium spp. tehnikom brojanja kolonija

E034-9 Saznaj više
40.20 Početak javne rasprave

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp. — Izmena 1: Proširenje opsega temperatura inkubacije, izmena statusa Priloga D i ispravke u sastavu MSRV i SC podloga

E034-9 Saznaj više
40.20 Početak javne rasprave

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp.

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp. i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu

E034-9 Saznaj više
10.99 Unet u program rada

Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja – Izmena 1: Uključivanje metoda za molekularno potvrđivanje i identifikaciju termotolerantnih Campylobacter spp., upotreba dodatka za rast u Preston bujonu i promene pri ispitivanju performansi podloge za kulturu

E034-9 Saznaj više