Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 7208:1984

Skimmed milk, whey and buttermilk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
1. 11. 1984.
95.99   Povučen   25. 11. 1999.

Опште информације

95.99     25. 11. 1999.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.01  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 7208:1984
95.99 Povučen
25. 11. 1999.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 7208:1999