Hemijska dezinfekciona sredstva i antiseptici - Kvantitativno ispitivanje na neporoznoj površini za vrednovanje baktericidnog i/ili fungicidnog dejstva hemijskih dezinfekcionih sredstava koja se upotrebljavaju u ishrani, industriji, domaćinstvu i ustanovama - Metoda ispitivanja i zahtevi bez mehaničkog dejstva (faza 2, korak 2)
delovanja(faza 2, korak 2)
Chemical disinfectants and antiseptics - Quantitative non-porous surface test for the evaluation of bactericidal and/or fungicidal activity of chemical disinfectants used in food, industrial, domestic and institutional areas - Test method and requirements without mechanical action (phase 2/step2)
Ovim evropski standardom utvrđuje se metoda ispitivanja (faza 2, korak 2) i minimalni zahtevi za baktericidno i/ili fungicidno delovanje hemijskih dezinfekcionih sredstava koji se upotrebljavaju u područjima prehrane, industrije, domaćinstva i ustanova
Životni ciklus
TRENUTNO
POVUČEN SRPS EN 13697:2010 95.99
Povučen 29. 1. 2016.