operation of the appliance under the following conditions: Deep fat fryers are operated filled with sunflower oil to the minimum oil level marked on the appliance. Frying pans are operated filled with frying oil to a height of 10 mm above the highest point of the heated surface until the temperature of the oil attains 250 °C at the centre of the heated surface. The temperature of the oil is maintained at 250 °C ± 15 °C, or at the highest temperature allowed by the thermostat if this is lower. If the appliance does not have a thermostat, the temperature is maintained by switching the supply on and off. Woks are filled with frying oil to a depth of 10 mm and operated as specified for frying pans.
рад апарата под следећим условима:
Фритезе раде напуњене сунцокретовим уљем до минималног нивоа уља означеног на апарату.
Тигањи се користе напуњени уљем за пржење до висине од 10 mm изнад највише тачке загрејане површине све док температура уља не достигне 250 ºC у центру загрејане површине. Температура уља се одржава на 250 ºC ± 15 ºC, или на највишој дозвољеној температури термостата ако је она нижа. Ако апарат нема термостат, температура се одржава укључивањем и искључивањем напајања.
Вокови су напуњени уљем за пржење до дубине од 10 mm и раде као што је утврђено за тигање.