Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Kako uskladiti poslovanje sa zahtevima novog Zakona o BZR- 24. april

Trajanje: jednodnevna obuka

Organizovanje poslovanja poslodavaca sa novim Zakonom BZR ("Sl. glasnik RS" br. 35/23) je od izuzetne važnosti kako za zaposlene tako i za poslodavce, jer od primene mera bezbednosti i zdravlja na radu zavisi fizički i psihički integritet zaposlenih na radnom mestu, ali  i odgovornost poslodavaca za primenu tih mera. 
Poslodavcima je dat rok od dve godine  da usklade poslovanje sa novim zakonom. Međutim, određene mere se moraju odmah primenjivati u kontinuitetu sa prethodnim Zakonom o bezbednosti i zdravlju na radu, te ne postoji rok za usklađivanje. One predstavljaju prava i obaveze koje su poslodavac i zaposleni dužni da primenjuju uvek kada obavljaju rad. Zato je važno da se poslodavci(savetnici/saradnici za BZR) upoznaju sa njima. To im omogućava jednodnevni vebinar, koji 24.aprila organizujemo putem ZOOM aplikacije.

Predavači na ovoj obuci su:

Vera Božić Trefalt, stručnjak iz oblasti bezbednost i zdravlje na radu

Datum: 24.april 2024.godine od 10:00 -15:00 časova.

Naknada za učešće na obuci  iznosi 8.000,00 dinara i obuhvata materijal za obuku i prezentacije predavača.

Napomena: Za sve učesnike petodnevne obuke Pripreme za polaganje stručnog ispita BZR“ u organizaciji Instituta za standardizaciju Srbije obračunava se popust od 50% za ovaj vebinar. Ostali popusti utvrđeni Odlukom o visini naknada za usluge koje vrši Institut za standardizaciju Srbije u obavljanju poslova u oblasti standardizacije, za kategorije korisnika koji imaju pravo na popust u skladu sa ovom odlukom, za ovaj vebinar ne važe.

Možete se prijavite na dnu stranice u okviru "Datumi obuka"

Nakon Vaše prijave na email adresu biće dostavljen predračun.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na tel: 011/3409-340, 011/3409-390, ili imejl: iss-edukacija@iss.rs

Datumi obuka

Molimo Vas izaberite obuku koju želite da pohađate. Možete rezervisati mesta za tri učesnika putem veb sajta.*

*Navedena cena je za jednu osobu. Za organizacije koje prijave više od dva polaznika za istu obuku, za sve polaznike odobrava se popust u iznosu od 10% visine naknade po učesniku.