Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Završeno istraživanje studenata FON-a o zahtevima za kvalitet usluga Instituta

U okviru Sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji koji je u aprilu mesecu potpisan između Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu i Instituta za standardizaciju Srbije, studenti završne godine Odseka za upravljanje kvalitetom, u okviru predmeta Planiranje kvaliteta, organizovali su i sproveli istraživanje zahteva za kvalitet usluga Instituta.

Rezultate do kojih su došli tokom istraživanja i svoje predloge studenti su 11. juna 2012. godine na fakultetu predstavili direktoru Instituta mr Ivanu Krstiću i rukovodiocu Sektora za informativno-izdavačku delatnost Violeti Nešković-Popović. Prezentaciji su prisustvovali i dr Ivana Mijatović, docent, i asistent Stefan Komazec, pod čijim se nadzorom istraživanje obavljalo. Fokusirajući se pre svega na usluge prodaje standarda i pružanje informacija o standardima, koristeći različite tehnike i onlajn anketu za korisnike (ili potencijalne korisnike) usluga Instituta, studenti su se u svom istraživanju bavili pitanjem da li je i koliko je poznat rad Instituta, pa između ostalih i studentskoj populaciji, kao i eventualnim mogućnostima za poboljšanje načina pružanja usluga Instituta.

Svojim originalnim predlozima i zaključcima do kojih su u istraživanju došli, studenti FON-a uneli su jednu novu dimenziju u odnos korisnici usluga Instituta – Institut i time doprineli da se Institut još više usmeri na sagledavanje potreba svojih korisnika i podizanje nivoa usluga koje pruža.