Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

IEC Akademija

Međunarodna organizacija za standardizaciju u oblasti elektrotehnike, IEC - Međunarodna elektrotehnička komisija, najavila je seriju besplatnih vebinara na kojima će biti prezentovane stručne publikacije. Vebinari se održavaju u okviru IEC Akademije (academy.iec.ch), specijalizovane platforme za onlajn učenje. 

Na prvom vebinaru učesnici imaju priliku da upoznaju Timoti Džorgensona, profesorana Katedri za radijacionu medicinu i biohemiju Medicinskog fakulteta Univerziteta Džordžtaun u Vašingtonu. Dr Jorgensen je predsednik Komiteta za bezbednost od zračenja u Džordžtaunu, pridruženi član Nacionalnog saveta za zaštitu od zračenja i član Udruženja naučnih pisaca. Dobitnik je nagrade za naučnu komunikaciju Američkog instituta za fiziku, a do sada je u mnogim informativnim programima i podkastovima široj javnosti objašnjavao rizike i prednosti zračenja i električnih tehnologija.

Na vebinaru će se govoriti o njegovoj knjizi „Iskra: Život elektriciteta i elektricitet života“. 

Link za prijavu: https://iec.zoom.us/webinar/register/WN_QUNwP-2XQFqP6hNC0F08HQ#/registration.