Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5530-1:1997

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph
4. 12. 1997.
95.99   Povučen   10. 4. 2013.

Опште информације

95.99     10. 4. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5530-1:1988

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 5530-1:1997
95.99 Povučen
10. 4. 2013.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 5530-1:2013