Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 8851-2:2004

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents (Routine methods) — Part 2: Determination of non-fat solids content
21. 5. 2004.

Опште информације

90.93     24. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 8851-2|IDF 191-2:2004 specifies the routine method for the determination of the non-fat solids content of butter.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 8851-2:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
24. 6. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više