Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Maslac — Određivanje sadržaja soli — Potenciometrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 1: Određivanje sadržaja vlage
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Butter — Determination of salt content — Potentiometric method
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda