Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Maslac — Određivanje sadržaja soli — Potenciometrijska metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac, emulzije jestivih ulja i masni namazi - Određivanje sadržaja masti (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje sadržaja soli

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje indeksa refrakcije masti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje pH-vrednosti seruma — Potenciometrijska metoda

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 1: Određivanje sadržaja vlage

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 2: Određivanje sadržaja suve materije bez masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Maslac — Određivanje sadržaja vlage, suve materije bez masti i masti (rutinska metoda) — Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Butter — Determination of salt content — Potentiometric method

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter — Determination of firmness

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter, edible oil emulsions and spreadable fats — Determination of fat content (Reference method)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter — Determination of salt content

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter — Determination of the refractive index of the fat (Reference method)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više