Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1738:2004

Butter — Determination of salt content
18. 10. 2004.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1738|IDF 12:2004 specifies a method for the determination of the salt content of butter. The method is applicable to all types of butter containing more than 0,1 % (mass fraction) of salt.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1738:1997

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1738:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
22. 10. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Maslac — Određivanje sadržaja soli

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više