Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1666:1973

Starch — Determination of moisture content — Oven-drying methods
1. 7. 1973.
95.99   Povučen   14. 11. 1996.

Опште информације

95.99     14. 11. 1996.

ISO

ISO/TC 93

Međunarodni standard

67.180.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1666:1973
95.99 Povučen
14. 11. 1996.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 1666:1996