Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11747:2012/Amd 1:2017

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking — Amendment 1
25. 10. 2017.

Опште информације

60.60     25. 10. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 11747:2012

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 11747:2012/Amd 1:2017
60.60 Standard objavljen
25. 10. 2017.

Nacionalna preuzimanja

Pirinač – Određivanje otpornosti zrna pirinča na istiskivanje posle kuvanja – Izmena 1

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više