Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11747:2012

Rice — Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking
25. 7. 2012.

Опште информације

90.93     3. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 11747:2012 Standard specifies a method for the determination of resistance to extrusion of milled rice kernels, parboiled or not parboiled, after cooking under specified conditions.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 11747:2012
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
3. 12. 2023.

ISPRAVKE / IZMENE

OBJAVLJEN
ISO 11747:2012/Amd 1:2017

Nacionalna preuzimanja

Pirinač — Određivanje otpornosti zrna pirinča na istiskivanje posle kuvanja

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više