Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/FDIS 19599

Operating procedures of chicken slaughtering

Опште информације

50.20     7. 8. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

65.020.30  

Apstrakt

This document specifies pre-slaughter requirements, operating procedures, storage and other requirements for chicken slaughtering.

Životni ciklus

TRENUTNO

PROJEKAT
ISO/FDIS 19599
50.20 Početak postupka odobravanja definitivnog teksta nacrta standarda
7. 8. 2025.

Pregled

Da biste videli ceo sadržaj, morate se registrovati ili prijaviti pomoću korisničkog imena koje već imate.

Prijavite se