Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.M8.020:1987

Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Uzimanje uzoraka pekarskog kvasca

Sampling of bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.
95.99   Povučen   26. 2. 2021.

Опште информације

95.99     26. 2. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuje se način uzimanja uzoraka za ispitivanje pekarskog kvasca (sachramyces cerevisiae). Dati su definicije i pakovanje uzoraka.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS E.M8.020:1987
95.99 Povučen
26. 2. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za pekarski kvasac

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE