Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.M8.021:1987

Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Organoleptička ispitivanja pekarskog kvasca

Organoleptic determination of bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.
95.99   Povučen   26. 2. 2021.

Опште информације

95.99     26. 2. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuje se metoda za određivanje organoleptickih osobina pekarskog kvasca. Dati su princip metode, postupak i prikazivanje rezultata ispitivanja.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS E.M8.021:1987
95.99 Povučen
26. 2. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za pekarski kvasac

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE