Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

nepovoljan uticaj

engleski

Termin
adverse influence
Opis

effect which gives a significant reduction of the fitness for consumption of a food. A food can be adversely influenced, in particular by microbial pathogens or other unwanted micro-organisms, toxins, vermin and other contaminants

srpski

Termin
nepovoljan uticaj
Opis

uticaj koji dovodi do znatnog smanjenja pogodnosti hrane za potrošnju. Na hranu mogu nepovoljno da utiču pre svega patogeni mikroorganizmi ili drugi neželjeni mikroorganizmi, toksini, štetočine i drugi kontaminenti

srpski

Termin
nepovoljan uticaj
Opis

uticaj koji dovodi do znatnog smanjenja pogodnosti hrane za potrošnju. Na hranu mogu nepovoljno da utiču pre svega patogeni mikroorganizmi ili drugi neželjeni mikroorganizmi, toksini, štetočine i drugi kontaminenti

Povezani standardi

Povezani ICS-ovi

Nema informacija