Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
60.60 Standard objavljen
Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida
60.60 Standard objavljen
Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Acidobutirometrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C
90.92 Odluka o izmeni ili reviziji standarda
Hrana za odojčad na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Lactose — Determination of water content — Karl Fischer method
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda