Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Fermentisana mleka — Određivanje titracione kiselosti — Potenciometrijska metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Laktoza — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Acidobutirometrijska metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Kazeini — Određivanje „vezanog pepela” (referentna metoda)

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-5 Saznaj više

Slatki kazeini i kazeinati — Određivanje pepela (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Kazein i kazeinati — Određivanje pH-vrednosti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Kazeini — Određivanje slobodne kiselosti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja laktoze — Fotometrijska metoda

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Kazeini i kazeinati — Određivanje sadržaja vlage (referentna metoda)

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Kazein i kazeinati — Određivanje sadržaja zagorelih čestica i stranih materija

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Jogurt — Određivanje broja karakterističnih mikroorganizama — Tehnika brojanja kolonija na 37 C

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-5 Saznaj više

Hrana za odojčad na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Fermented milks — Determination of titratable acidity — Potentiometric method

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Lactose — Determination of water content — Karl Fischer method

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više