Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6731:1989

Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)
18. 5. 1989.
95.99   Povučen   5. 11. 2010.

Опште информације

95.99     5. 11. 2010.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99     67.100.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in pre-drying of a test portion on a boiling water-bath and subsequent evaporation of the remaining water in a drying oven at a temperature of 102+2 °C.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6731:1989
95.99 Povučen
5. 11. 2010.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 6731:2010