Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 11869:1997

Yogurt — Determination of titratable acidity — Potentiometric method
30. 1. 1997.
95.99   Povučen   10. 1. 2012.

Опште информације

95.99     10. 1. 2012.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a potentiometric method for the determination of the titratable acidity of natural yogurt and fruit yogurt.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 11869:1997
95.99 Povučen
10. 1. 2012.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO/TS 11869:2012