Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1854:1999

Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
14. 10. 1999.
95.99   Povučen   2. 10. 2008.

Опште информације

95.99     2. 10. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1854:1987

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1854:1999
95.99 Povučen
2. 10. 2008.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 1854:2008