Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Sir – Određivanje reoloških svojstava jednoosnom kompresijom pri konstantnoj brzini pomeranja

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Proizvodi od topljenog sira - Izračunavanje sadržaja dodatog fosfata izraženog kao fosfor

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Sir i proizvodi od topljenog sira, kazeini i kazeinati – Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Sir – Smernice za pripremu uzoraka za fizičko i hemijsko ispitivanje

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Sir - Određivanje sadržaja nizina A primenom LC-MS i LC-MS-MS

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja limunske kiseline - Enzimska metoda

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više