Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir
60.60 Standard objavljen
Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sir – Određivanje reoloških svojstava jednoosnom kompresijom pri konstantnoj brzini pomeranja
60.60 Standard objavljen
Proizvodi od topljenog sira - Izračunavanje sadržaja dodatog fosfata izraženog kao fosfor
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Sir i proizvodi od topljenog sira, kazeini i kazeinati – Određivanje sadržaja masti – Gravimetrijska metoda
60.60 Standard objavljen
Sir – Smernice za pripremu uzoraka za fizičko i hemijsko ispitivanje
60.60 Standard objavljen
Sir - Određivanje sadržaja nizina A primenom LC-MS i LC-MS-MS
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja limunske kiseline - Enzimska metoda
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda