Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3727-1:2001

Butter — Determination of moisture, non-fat solids and fat contents — Part 1: Determination of moisture content (Reference method)
20. 12. 2001.

Опште информације

90.93     5. 10. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.20  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3727:1977

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3727-1:2001
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
5. 10. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 1: Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više