Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1740:2004

Milkfat products and butter — Determination of fat acidity (Reference method)
25. 11. 2004.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30     67.100.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 1740|IDF 6:2004 specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milkfat products and in butter.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1740:1991

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1740:2004
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
22. 10. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više