Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 5529:2007

Wheat — Determination of the sedimentation index — Zeleny test
28. 8. 2007.

Опште информације

90.93     25. 1. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 5529:2007 describes a method, known as the Zeleny sedimentation test, for assessing one of the factors determining the quality of wheat as a means of predicting the baking strength of the flour which can be made from it.
The method is applicable only to Triticum aestivum L. wheat.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 5529:1992

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 5529:2007
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
25. 1. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Pšenica - Određivanje indeksa sedimentacije - Test po Zeleniju (Zeleny)

60.60   Standard objavljen

E034-4 Saznaj više