Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 1955:2011

Citrusno voće i proizvodi koji potiču od njega - Određivanje sadržaja etarskih ulja (referentna metoda)

Citrus fruits and derived products — Determination of essential oils content (Reference method)
31. 1. 2011.

Опште информације

90.93     3. 5. 2016.

90.20    15. 4. 2021.

ISS

E034-3

Međunarodni standard

67.080.10  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja etarskih ulja u citrusnom voću i proizvodima koji potiču od tog voća (celo voće, voće isečeno na male delove, kora, sok, koncentrati, baze za napitke, zaslađeni proizvodi itd.).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS ISO 1955:2011
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
3. 5. 2016.

Povezani projekti

Identičan sa ISO 1955:1982