Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 939:2021

Spices and condiments — Determination of moisture content
4. 1. 2021.

Опште информације

60.60     4. 1. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 7

Međunarodni standard

67.220.10  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies an entrainment method for the determination of the moisture content of spices and condiments.


Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 939:1980

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 939:2021
60.60 Standard objavljen
4. 1. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Začini i začinske mešavine – Određivanje sadržaja vlage

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više