Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Sirće — Proizvod dobijen od tečne sirovine poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Sirćetna kiselina prehrambenog kvaliteta — Proizvod dobijen od sirovina koje nisu poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje — Ispravka
60.60 Standard objavljen
Autentičnost hrane – Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode u sirćetu – Deo 1: 2H-NMR analiza sirćetne kiseline
60.60 Standard objavljen
Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 2: 13C-IRMS analiza sirćetne kiseline
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 3: 18O-IRMS analiza vode iz vinskog sirćeta
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ohratoksina A u začinima, sladiću, proizvodima od sladića, kakau i kakao proizvodima prečišćavanjem na IAC i HPLC-FLD
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)
60.60 Standard objavljen
Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1
60.60 Standard objavljen
Začini i začinske mešavine - Mlevena slatka i ljuta paprika (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Specifikacije
60.60 Standard objavljen
Začini i začinske mešavine - Spektrofotometrijsko određivanje boje koja se može ekstrahovati iz paprike
60.60 Standard objavljen
Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija
60.60 Standard objavljen
Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija — Tehnička ispravka 1
60.60 Standard objavljen
ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda