Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Sirće — Proizvod dobijen od tečne sirovine poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-3 Saznaj više

Sirćetna kiselina prehrambenog kvaliteta — Proizvod dobijen od sirovina koje nisu poljoprivrednog porekla — Definicije, zahtevi, označavanje — Ispravka

60.60   Standard objavljen

E034-3 Saznaj više

Autentičnost hrane – Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode u sirćetu – Deo 1: 2H-NMR analiza sirćetne kiseline

60.60   Standard objavljen

Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 2: 13C-IRMS analiza sirćetne kiseline

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-3 Saznaj više

Izotopska analiza sirćetne kiseline i vode — Deo 3: 18O-IRMS analiza vode iz vinskog sirćeta

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-3 Saznaj više

Prehrambeni proizvodi ― Određivanje ohratoksina A u začinima, sladiću, proizvodima od sladića, kakau i kakao proizvodima prečišćavanjem na IAC i HPLC-FLD

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

Začini - Priprema mlevenog uzorka za analizu (identičan sa ISO 2825:1981)

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Vanila – Rečnik

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini — Kumin — Specifikacija

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini, začinske mešavine i biljke — Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom)

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini, začinske mešavine i biljke – Određivanje sadržaja etarskog ulja (metoda destilacije vodenom parom) – Izmena 1

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine — Botanička nomenklatura

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine - Mlevena slatka i ljuta paprika (Capsicum annuum L. i Capsicum frutescens L.) - Specifikacije

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine - Spektrofotometrijsko određivanje boje koja se može ekstrahovati iz paprike

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Začini i začinske mešavine — Određivanje sadržaja stranih materija — Tehnička ispravka 1

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više

ZAČINI - Određivanje ukupnog pepela - (Identičan sa ISO 928:1997)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-7,8,15,18 Saznaj više