Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3496:1994

Meat and meat products — Determination of hydroxyproline content
25. 8. 1994.

Опште информације

90.93     25. 4. 2022.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Cancels and replaces the first edition (1978). Specifies a method for the determination of the hydroxyproline content of all kinds of meat and meat products, including poultry. Applicable to meat and meat products containing less than 0,5 % (m/m) hydroxyproline.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3496:1978

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3496:1994
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
25. 4. 2022.

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja hidroksiprolina

90.93 Odluka o potvrđivanju standarda

E034-6 Saznaj više