Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014/Ispr. 1:2021

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za serotipizaciju Salmonella spp. — Ispravka 1

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. — Corrigendum 1
29. 4. 2021.

Опште информације

60.60     29. 4. 2021.

ISS

E034-9

Nacionalni standard

07.100.30  

Preuzimanje

Apstrakt

Ovom ispravkom menja se prevod naslova tehničkog izveštaja SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014 radi ispravljanja uočene greške.

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014/Ispr. 1:2021
60.60 Standard objavljen
29. 4. 2021.