Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

Projekti

Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

E034-5 Saznaj više

Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

60.60   Standard objavljen

E034-5 Saznaj više

Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više

Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose

90.20   Početak postupka preispitivanja standarda

ISO/TC 34/SC 5 Saznaj više