Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 2: Enzimska metoda korišćenjem galaktoznog dela laktoze
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Sladoledi i smeše za sladolede na bazi mleka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
60.60 Standard objavljen
Ice-cream and milk ice — Determination of total solids content (Reference method)
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese — Determination of lactose content — Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda