SRPS EN 12137:2008
Sokovi od voća i povrća - Određivanje vinske kiseline u soku od grožđa - Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography
9. 9. 2008.
Опште информације
90.60
3. 3. 2024.
ISS
E034-3
Evropski standard
67.160.20
engleski
Apstrakt
Standardom se utvrđuje metoda tečne hromatografije visoke performanse za određivanje sadržaja vinske kiseline u soku od grožđa
Životni ciklus
TRENUTNO
OBJAVLJEN
SRPS EN 12137:2008
90.60
Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 3. 2024.
Povezani projekti
Identičan sa
EN 12137:1997
Propisi
"Сл. гласник РС" , бр. 103/2018 Sl. glasnik 103/2018
PRAVILNIK o voćnim sokovima i određenim srodnim proizvodima namenjenim za ljudsku upotrebu
MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE