Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS E.M8.024:1987

Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja - Određivanje aktivnosti pekarskog kvasca

Determination of activity in bakery yeast
28. 10. 1987.
28. 10. 1987.
95.99   Povučen   26. 2. 2021.

Опште информације

95.99     26. 2. 2021.

ISS

E275

Nacionalni standard

srpski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Utvrđuje se aktivnost pekarskog kvasca zapisivačem aktivnosti, koji na dijagramu registruje ukupno stvaranje ugljen-dioksida. Dati su: aparati ipribor, postupak i način izražavanja rezultata.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS E.M8.024:1987
95.99 Povučen
26. 2. 2021.

Nacionalni propisi i standardi

Pravilnik o kvalitetu i drugim zahtevima za pekarski kvasac

MINISTARSTVO POLjOPRIVREDE