Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS ISO 16657:2013

Senzorske analize — Aparati i pribor — Čaša za ispitivanje ukusa maslinovog ulja

Sensory analysis — Apparatus — Olive oil tasting glass
29. 11. 2013.
95.99   Povučen   29. 3. 2024.

Опште информације

95.99     29. 3. 2024.

ISS

E034-12

Međunarodni standard

67.240     67.260  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim međunarodnim standardom se utvrđuju karakteristike čaše namenjene za korišćenje u senzorskim analizama za organoleptička svojstva mirisa, ukusa i arome devičanskog maslinovog ulja i za klasifikaciju tih ulja. Čaša nije namenjena za analizu boje ili teksture maslinovih ulja.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS ISO 16657:2013
95.99 Povučen
29. 3. 2024.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
SRPS ISO 16657:2024

Povezani projekti

Identičan sa ISO 16657:2006