Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 3727-3:2007

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 3: Izračunavanje sadržaja masti

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 3: Calculation of fat content (ISO 3727-3:2003)
19. 4. 2007.
19. 4. 2007.

Опште информације

90.93     31. 7. 2012.

ISS

E034-5

Evropski standard

67.100.20  

srpski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom EN ISO 3727 utvrđuje se metoda za izračunavanje sadržaja masti u maslacu.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 3727-3:2007
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
31. 7. 2012.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 3727-3:2003

Identičan sa ISO 3727-3:2003