Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6321:2002

Animal and vegetable fats and oils — Determination of melting point in open capillary tubes (slip point)
14. 3. 2002.
95.99   Povučen   8. 6. 2021.

Опште информације

95.99     8. 6. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

engleski   francuski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6321:1991

POVUČEN
ISO 6321:1991/Amd 1:1998

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 6321:2002
95.99 Povučen
8. 6. 2021.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 6321:2021

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje tačke topljenja u otvorenim kapilarama

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više