Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 21415-4:2009

Pšenica i brašno od pšenice - Sadržaj glutena - Deo 4: Određivanje suvog glutena iz vlažnog glutena metodom brzog sušenja

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method (ISO 21415-4:2006)
9. 7. 2009.

Опште информације

60.60    

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom standarda SRPS EN ISO 21415 utvrđuje se brza metoda za određivanje sadržaja suvog glutena iz vlažnog glutena koji je dobijen kako je utvrđeno u SRPS EN ISO 21415-1 ili SRPS EN ISO 21415-2.
Ova metoda može takođe da se koristi za određivanje sadržaja vlage vlažnog glutena.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
SRPS E.B8.046:1987

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 21415-4:2009
60.60 Standard objavljen

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 21415-4:2007

Identičan sa ISO 21415-4:2006 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina