Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 6647-1:2009

Pirinač - Određivanje sadržaja amiloze - Deo 1: Referentna metoda

Rice - Determination of amylose content - Part 1: Reference method (ISO 6647-1:2007)
9. 7. 2009.
95.99   Povučen   23. 12. 2016.

Опште информације

95.99     23. 12. 2016.

ISS

E034-4

Evropski standard

67.060  

engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom SRPS ISO 6647 utvrđuje se metoda za određivanje sadržaja amiloze nekuvanog mlevenog pirinča. Metoda se primenjuje na pirinač sa amilozom, masenog udela većom od 5%.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
SRPS EN ISO 6647-1:2009
95.99 Povučen
23. 12. 2016.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
SRPS EN ISO 6647-1:2016

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 6647-1:2007

Identičan sa ISO 6647-1:2007 IDENTICAL

Nacionalni propisi i standardi

„Сл. гласник РС“, бр. 68/16
Pravilnik o kvalitetu žita, mlinskih i pekarskih proizvoda i testenina