Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 23275-2:2006

Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents
20. 10. 2006.

Опште информације

90.60     3. 9. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10     67.190  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 23275-2:2006 specifies a procedure for the quantification of cocoa butter equivalents (CBEs) in cocoa butter and plain chocolate by high-resolution capillary gas chromatography (HR-GC) of triacylglycerols, and subsequent data evaluation by partial least squares regression analysis.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 23275-2:2006
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 9. 2025.

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca

60.60   Standard objavljen

E034-2,11 Saznaj više