Pretražite srpske, evropske i međunarodne standarde. Odredite organizaciju koja je donosilac standarda, izaberite oznaku standarda ili ključnu reč i završite željenu pretragu. Možete dodati i fazu u izradi standarda ili komitet/komisiju koja je izradila standard.
Masti i ulja biljnog porekla — Određivanje ekvivalenata kakao-maslaca u mlečnoj čokoladi
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u čokoladi metodom PCR u realnom vremenu
60.60 Standard objavljen
Prehrambeni proizvodi – Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije – Deo 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) – Kvalitativna detekcija specifičnih DNK DNK sekvenci u čokoladi metodom PCR u realnom vremenu
60.60 Standard objavljen
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 1: Određivanje prisustva ekvivalenata kakao maslaca
60.60 Standard objavljen
Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca
60.60 Standard objavljen
Vegetable fats and oils — Determination of cocoa butter equivalents in milk chocolate
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda
Animal and vegetable fats and oils — Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate — Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents
90.20 Početak postupka preispitivanja standarda