Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

SRPS EN ISO 23275-2:2011

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla — Ekvivalenti kakao maslaca u kakao maslacu i čokoladi — Deo 2: Kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents (ISO 23275-2:2006)
27. 12. 2011.

Опште информације

60.60     27. 12. 2011.

ISS

E034-2,11

Evropski standard

67.190     67.200.10  

engleski  

From plan 2010

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Ovim delom međunarodnog standarda utvrđuje se postupak za kvantitativno određivanje ekvivalenata kakao maslaca (CBEs) u kakao maslacu (CB) i pravoj čokoladi gasnom hromatografijom visoke rezolucije (HR-GC).

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
SRPS EN ISO 23275-2:2011
60.60 Standard objavljen
27. 12. 2011.

Povezani projekti

Identičan sa EN ISO 23275-2:2008

Identičan sa ISO 23275-2:2006